Intia.info on varta vastoin suomalaiselle matkailijalle tai muuten vain maailman kiehtovista maista ja niiden ainutlaatuisesta annista kiinnostuneille kirjoitettu sivusto. Se ei siis ole suoraa käännöstä ulkomaisesta vastaavasta, vaan tavoitteenamme on ollut valita sellaisia matkakohteita, nähtävyyksiä ja tämän kiehtovan maan uskomattomasta kirjosta kertovia tiedonjyviä, jotka toivottavasti houkuttelevat sinutkin etsimään netistä itsellesi Intian matkan ja pakkaamaan matkalaukkusi. Sen lisäksi haluamme tarjota perustietoa Intiasta ja sen ihastuttavista ja osaksi varmaan pohjoismaista ajatusmaailmaa vihastuttavistakin perinteistä ja tavoista, menneisyyden muistoista ja tämän päivän arjesta aina Mumbain slummeista Bollywoodin sykkiviin tarinoihin, Himalajan lumihuipuista ja niiden suomasta mielenrauhasta suomalaistenkin palvoman Goan hiekkarantojen tarjoamaan syvään rusketukseen.

Intia on eittämättä yksi maailman monipuolisimmista matkakohteista, josta jokainen löytää juuri sen, mitä hänen sielunsa halajaa. Tarjolla on niin entisten palatsien tiloissa toimivia romanttisia hotelleja ylettömän luksuksen kera, vaatimattomia hostelleja hyttysineen kuin vihreän paratiisin keskellä toimivia meditaatioon erikoistuneita keskuksia, joissa omakin kolmas silmäsi varmasti avautuu näkemään maailman todellisuuden ja löydät oman itsesi, jos olet sen jossain vaiheessa oravanpyörään kadottanut.

Tietojen takana ovat luonnollisesti tunnetut tietolähteet, Intian matkailuviraston omat sivut, nähtävyyksien ja hotellien omat sivustot sekä erikoisuutena pääkirjoittajan intialaisen ystävän haastattelut ja tietohelmet, joita ilman monet loistavat kohteet ja yksityiskohdat eivät olisi tietään Intia.info-sivustolle varmasti löytäneet. Kaikki eivät tule Intiaan ihastumaan tai sen monipuolisuutta koskaan ymmärtämään, vaan kokevat sen kaoottisen alkeelliseksi maaksi suurkaupunkien parhaita alueita ja turisteille taiottuja keitaita lukuun ottamatta. Intiaan tuleekin mielestämme matkustaa ilman ennakkoluuloja kaikki aistit valppaina ja mieli avoinna, valmiina ”hyväksymään” se, että maassa muinaisuus ja nykyaika elävät edelleen rinta rinnan, aivan jokaisella elämän osa-alueella ja jopa keskellä katua.

Lukijoiden palaute on erityisen tervetullutta samoin kuin heidät omat kokemuksensa Intiasta. Kommentteja voi jättää kutakin aihealuetta koskevalle sivulle ja sivustoa koskevat yleiset mielipiteet ja ehdotukset vaikka tälle About-sivullemme. Koetamme ajan kuluessa rikastuttaa sisältöä etenkin lukijoita kiinnostavien aiheiden osalla, joten sinulla on erinomainen mahdollisuus vaikuttaa siihen, mitä Intiasta jatkossa kerromme. Voit myös ehdottaa yhteistyötä eri muodoissa.

Yhteydenotto sähköpostitse: info(ät)intia.info

Yhteydenottolomake


Kommentit

About — 1 kommentti

  1. Hei!
    Löysin tämän erinomaisen Intia sivuston sattumalta.
    Hienoa, että suomalaisille on koottu yhden sivuston alle näin paljon Intia tietoutta.
    Löysin myös matkat ja matkatoimistot osion ja sinne ehdottaisin vielä yhtä matkanjärjestäjää, jolla on vaihtoehtoisia matkoja Intiaan jo listassa olevien lisäksi. ZolarStone on uusi matkatoimisto, jolla on etenkin Intiaan suuntautuneita matkoja. Tänä syksynä esim. joogamatka Rishikeshiin, Himalajavaellus sekä ainutlaatuinen Ayurveda Pancha Karma hoitomatka (24 pv) Jaipuriin. Kiitos etukäteen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>