Goa on Intian länsirannikolla sijaitseva suosittu matkakohde, joka tunnetaan paitsi upeista rannoistaan ja aurinkoisesta ilmastostaan, myös herkullisesta ruokakulttuuristaan. Alueella on runsaasti ravintoloita, jotka tarjoavat monipuolista ja maittavaa ruokaa eri puolilta maailmaa. Goan ravintolat tarjoavat näkymiä rannoille, merinäköaloja ja idyllisiä paikkoja viettää aikaa ruokaillen.

Yksi Goan suosituimmista ravintoloista on Gunpowder, joka tarjoaa intialaista ja goalaista ruokaa modernilla otteella. Ravintola sijaitsee pienen hiljaisen kylän ulkopuolella, ja sen tunnelma on rento ja viehättävä. Ruokalistalta löytyy erilaisia curryja, herkullisia kasvisruokia ja paikallisia herkkuja, kuten goa-gulaabia. Ravintola on myös erityisen suosittu tuoreista merenelävistään ja merianturijalkaisista, jotka valmistetaan perinteisellä goalaistyylillä.

Toinen suosittu ravintola Goassa on Fisherman’s Wharf, joka sijaitsee rauhallisessa merenrantakylässä. Ravintolassa on suuri terassi, josta on näkymät kauniille rannalle. Fisherman’s Wharf tarjoaa monipuolisen valikoiman mereneläviä, kuten hummeria, katkarapuja ja kalaa. Paikalliset merenherkut ja portugalilainen vaikutus näkyvät ravintolan ruokalistalla. Ravintola tarjoaa myös elävää musiikkia ja erilaisia teemailtoja, jotka luovat viihtyisän ja viihdyttävän ilmapiirin.

Kolmanneksi suosittelemme vierailemaan Vinayak Family Restaurantissa, joka on tunnettu erityisesti intialaisista ja pohjois-intialaisista herkuistaan. Ravintola on yksi Goan pitkäikäisimmistä perheravintoloista, ja sen lämminhenkinen ilmapiiri ja herkulliset ruoat houkuttelevat niin turisteja kuin paikallisiakin. Ravintola on erityisen suosittu sen tarjoamien kasvisruokien monipuolisuuden ja autenttisuuden vuoksi. Sen lisäksi ravintolassa voi maistaa myös muita intialaisia herkkuja, kuten tandoori-lihaa ja biryaneja.

Goan suosituissa ravintoloissa matkailijat pääsevät tutustumaan paikalliseen ruokakulttuuriin ja nauttimaan herkullisesta ruoasta upeissa maisemissa. Riippumatta siitä, haluaako maistella intialaista, goalaista tai kansainvälistä ruokaa, Goan ravintolat tarjoavat unohtumattomia makuelämyksiä.

 • Gunpowder: Gunpowder on suosittu ravintola Goan alueella, joka tarjoilee herkullisia etelä-intialaisia ruokia. Heidän erikoisuuksiinsa kuuluvat esimerkiksi appam-leivät ja Chettinad-kana curry. Gunpowderin rento ilmapiiri ja maukkaat ruoat houkuttelevat paikallisia asukkaita ja matkailijoita.
 • Fisherman’s Wharf: Fisherman’s Wharf on kuuluisa ravintola Goassa, joka tarjoilee mereneläviä ja monia muita herkkuja. Ravintola sijaitsee rannan läheisyydessä, ja heidän valikoimastaan löytyy muun muassa tuoreita kalaa, katkarapuja ja hummereita. Fisherman’s Wharfin rento tunnelma ja herkullinen ruoka tekevät siitä suositun vaihtoehdon Goan ruokailupaikoissa.
 • Mum’s Kitchen: Mum’s Kitchen on perheomisteinen ravintola Goassa, jossa tarjoillaan perinteisiä goalaisia ruokia. Ravintolassa voi maistella muun muassa vindaloo-kastiketta, mereneläviä ja paikallisia curry-annoksia. Mum’s Kitchenin kodikas ilmapiiri ja autenttinen ruoka tekevät siitä suositun valinnan Goan ruokaelämyksiin.
 • Vinayak Family Restaurant: Vinayak Family Restaurant on tunnettu ravintola Goassa, jossa tarjoillaan herkullista kasvisruokaa. Ravintolassa on laaja valikoima erilaisia kasviscurryja, riisiä ja leipiä. Vinayak Family Restaurantin ystävällinen palvelu ja maukkaat ruoat houkuttelevat sekä kasvissyöjiä että lihansyöjiä.
 • Black Sheep Bistro: Black Sheep Bistro on tyylikäs ravintola Goassa, jossa tarjoillaan moderneja kansainvälisiä ruokia. Ravintolan valikoimasta löytyy muun muassa grillattuja liharuokia, pastoja ja mereneläviä. Black Sheep Bistron tyylikäs sisustus ja herkullinen ruoka tekevät siitä suositun paikan illalliselle Goassa.
 • Bomra’s: Bomra’s on suosittu ravintola Goan alueella, joka tarjoaa burmalaisia ruokia. Ravintolaan kannattaa ehdottomasti käydä maistamassa heidän kuuluisaa keitettyä siikaansa, grillattuja mereneläviä ja muita burmalaisia herkkuja. Bomra’sin uniikki ruokalista ja miellyttävä tunnelma tekevät siitä suositun ruokapaikan Goassa.
 • Bhatti Village: Bhatti Village on perinteinen goalainen ravintola Goassa, joka tarjoaa herkullisia tandoori-ruokia. Ravintolasta löytyy muun muassa erilaisia tandoori-kanaruokia, naan-leipiä ja mukavia jälkiruokia. Bhatti Villagen rustiikki ilmapiiri ja autenttinen ruoka houkuttelevat niin paikallisia asukkaita kuin turistejakin.
 • Pousada by the Beach: Pousada by the Beach on suosittu rantaravintola Goassa, joka tarjoaa herkullista merenelävää ja muita kansainvälisiä ruokia. Ravintolasta voi nauttia upeista merinäköaloista samalla kun herkuttelee esimerkiksi grillattuja kaloja, katkarapuja ja pastoja. Pousada by the Beachin rento ilmapiiri ja herkullinen ruoka tekevät siitä suositun paikan rantaruokailuun Goassa.
 • Antares: Antares on tyylikäs ravintola Goassa, joka tarjoilee kansainvälisiä ruokia ja mereneläviä. Ravintola sijaitsee rannan läheisyydessä ja tarjoaa upean näkymän merelle. Antaresin ruokalistaan kuuluvat muun muassa tuoreet merenelävät, pastat ja grillatut liharuoat. Antaresin tyylikäs sisustus ja hyvä ruoka tekevät siitä suositun paikan illalliselle Goassa.
 • Ritz Classic: Ritz Classic on tunnettu ravintola Goassa, jossa tarjoillaan herkullista etelä-intialaista ruokaa. Ravintolan erikoisuuksiin kuuluvat muun muassa dosat, idlit ja erilaiset chutneyt. Ritz Classicin rento ilmapiiri ja aito etelä-intialainen ruoka houkuttelevat niin paikallisia asukkaita kuin turistejakin.
 • Britto’s: Britto’s on legendaarinen ravintola ja ranta-baari Goassa, joka tarjoaa herkullisia mereneläviä ja kansainvälisiä ruokia. Ravintola on suosittu paikka niin päivällä kuin illallakin, ja heidän valikoimastaan löytyy muun muassa grillattuja kaloja, katkarapuja ja pastoja. Britto’sin rennon rantatunnelman ja herkullisen ruoan vuoksi se on yksi Goan suosituimmista ravintoloista.
 • A Reverie: A Reverie on tyylikäs ja moderni ravintola Goaissa, joka tarjoilee kansainvälisiä ruokia ja gourmet-annoksia. Ravintolan valikoimasta löytyy muun muassa grillattuja liharuokia, mereneläviä ja pastoja. A Reverien tyylikäs ilmapiiri ja herkullinen ruoka tekevät siitä suositun ravintolan Goan ruokaelämyksiä etsiville.
 • Suzie’s: Suzie’s on suosittu ravintola Goan rannikolla, joka tarjoaa herkullisia mereneläviä ja paikallisia goalaisia ruokia. Suzie’sin valikoimasta löytyy muun muassa grillattuja kaloja, katkarapuja ja curry-annoksia. Ravintolan rennon rantatunnelman ja hyvän ruoan vuoksi se houkuttelee paikallisia asukkaita ja matkailijoita.
 • Thalassa: Thalassa on viehättävä ravintola Goassa, joka tarjoilee herkullista kreikkalaista ruokaa. Ravintolasta voi nauttia upeista merinäköaloista samalla kun maistelee kreikkalaisia salaatteja, grillattua lihaa ja muita perinteisiä ruokia. Thalassan kaunis merenranta sijainti ja maukas ruoka tekevät siitä suositun valinnan Goan ravintola-kohteissa.
 • Villa Blanche Bistro: Villa Blanche Bistro on tunnelmallinen ravintola Goassa, joka tarjoilee herkullisia eurooppalaisia ruokia. Ravintolan valikoimasta löytyy muun muassa pastoja, pizz

  Goa on ehdottomasti paras lomakohde Intiassa, jos olet ruoka- ja ravintolakulttuurin ystävä. Täältä löydät laajan valikoiman upeita ravintoloita, joiden tarjonta ulottuu perinteisestä intialaisesta ruoasta länsimaalaistyyppisiin herkkuihin.

  Goan suositut ravintolat tarjoavat matkailijoille kokemuksia, joita he eivät unohda. Voit aloittaa aamusi nauttimalla herkullista aamiaista rannan ravintoloissa, josta löytyy kaikkea terveellisistä smoothieista paikallisiin herkkuihin, kuten idliin ja dosaan.

  Päivälliselle voit suunnata Goan historialliseen keskustaan, jossa monet ravintolat tarjoavat autenttista goalaista ruokaa. Kokeile paikallisia herkkuja, kuten vindaloa tai feniä. Jos haluat vaihtelua, Goassa on myös runsaasti kansainvälisiä ravintoloita, joiden tarjonta ulottuu italialaisesta kiinalaiseen ruokaan.

  Iltaisin Goa herää eloon monissa rantaravintoloissa, joissa voit nauttia herkullisesta illallisesta taianomaisessa ilmapiirissä aaltojen kohistessa taustalla. Älä unohda maistaa mereneläviä, kuten grillattuja rapuja tai paistettua kalaa. Ja jos olet seikkailunhaluinen, voit kokeilla myös paikallisia rantakaloja, kuten pomfretia.

  Goasta löytyy myös paljon viihtyisiä kahviloita ja pubeja, joissa voit rentoutua ja nauttia paikallisista juomista tai kansainvälisistä cocktaileista.

  Joten, jos olet menossa Goa-kesälomalle, hyödynnä tämä oppaamme ja suuntaa kohti näitä upeita ravintoloita. Muista myös jakaa kokemuksesi tämän artikkelin tai sen alasivujen kommenttiosiossa ja sosiaalisessa mediassa. Hyvää ruokahalua!


Kommentit

Goan suositut ravintolat — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>