Goan museot

  1. Goan valtionmuseo: Museo tarjoaa kattavan katsauksen Goan historiasta, kulttuurista ja perinteistä. Siellä on esillä antiikin esineitä, taidekokoelmia ja historiallisia artefakteja.
  2. Christian Art Museum: Tämä museo keskittyy kristilliseen taiteeseen ja kulttuuriin Goassa. Siellä on näyttelyitä, jotka esittelevät kristillistä ikonografiaa ja taidehistoriaa alueella.
  3. Goan taidemuseo: Museo esittelee Goan taiteilijoiden töitä ja kokoelmia, mukaan lukien maalauksia, veistoksia ja käsityöesineitä.
  4. Goan luontomuseo: Tämä museo keskittyy Goan luonnon monimuotoisuuteen ja ekosysteemeihin. Siellä on esillä eläimiä, kasveja ja muita luonnonelementtejä.
  5. Wax World Museum: Museo sisältää vahakuvia kuuluisista henkilöistä, kulttuurisista ikoneista ja historiallisista hahmoista.
  6. Naval Aviation Museum: Tämä museo esittelee Intian laivaston lentokalustoa ja ilmailuhistoriaa. Siellä on esillä lentokoneita, helikoptereita ja muita ilmailuun liittyviä esineitä.
  7. Houses of Goa Museum: Museo keskittyy Goan arkkitehtuuriin ja perinteisiin asumismuotoihin. Siellä on esillä pienoismalleja ja esineitä, jotka kuvaavat Goan asumisperinteitä.
  8. Ancestral Goa Museum (Big Foot Museum): Tämä museo esittelee Goan alkuperäiskansojen ja kulttuurin piirteitä. Siellä on esillä veistoksia, maalauksia ja muita esineitä.
  9. Goa Chitra Museum: Museo keskittyy maatalouden ja käsityöläisalan perinteisiin Goassa. Siellä on esillä työkaluja, esineitä ja dokumentaatiota, jotka kuvaavat näitä aloja.
  10. Goa Science Centre: Vaikka se ei ole perinteinen museo, Goa Science Centre tarjoaa interaktiivisia tieteellisiä näyttelyitä ja työpajoja.