Historia ja Tausta

Mother’s Wax Museum sijaitsee Intiassa Kalkutan kaupungissa ja se on yksi kaupungin suosituimmista turistikohteista. Museo avattiin vuonna 2014 ja se on osa Glorious Entertainment Group -yrityksen toimintaa.

Kokoelmat ja Näyttelyt

Mother’s Wax Museum on täynnä elämänkokoisia vahakuvia kuuluisista henkilöistä eri aloilta, kuten elokuvista, politiikasta, musiikista ja urheilusta. Museon kokoelma sisältää yli 25 vahakuvaa, joista tunnetuimpia ovat muun muassa Mahatma Gandhi, Rabindranath Tagore, Mother Teresa ja Satyajit Ray.

Museossa on myös interaktiivisia näyttelyitä, kuten vahakuvien takana oleva aitio, jossa vieraat voivat pukeutua kuuluisien henkilöiden asuihin ja ottaa valokuvia. Lisäksi museossa on erikoistapahtumia ja esityksiä, kuten live-musiikkia ja tanssiesityksiä.

Museon Tarina

Mother’s Wax Museum perustettiin tarpeesta luoda Kalkutan alueelle oma vahamuseo. Museo oli ensimmäinen laatuaan Kalkutassa ja se on nopeasti kasvanut suosituksi kohdeksi sekä paikallisille että kansainvälisille matkailijoille.

Museon tavoitteena on tarjota vierailijoilleen mahdollisuus tutustua tunnettuihin henkilöihin ja kulttuurin vaikuttajiin vahakuvien kautta. Museo pyrkii myös tarjoamaan viihdyttävän ja opettavaisen kokemuksen kaikenikäisille kävijöille.

Mother’s Wax Museumilla on tulevaisuudessa suunnitteilla laajentaa kokoelmaa ja tuoda uusia vahahahmoja museoon. Museo haluaa jatkossa myös kehittää uusia interaktiivisia näyttelyitä ja tapahtumia, jotta vierailijat voivat saada entistä enemmän irti käynnistään.

Kalkutan Mother’s Wax Museum on ehdottomasti vierailun arvoinen kohde kaikille, jotka kiinnostuvat kulttuurista ja historiasta. Museo tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua kuuluisiin henkilöihin ja kokea elämänkokoiset vahakuvat lähietäisyydeltä.

Virtuaalikierros

Mother’s Wax Museum sijaitsee Kalkutan kaupungissa Intiassa ja se on yksi kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä. Museo esittelee vahanukkeja tunnetuista henkilöistä eri aikakausilta ja aloilta, kuten elokuvasta, politiikasta, urheilusta ja historiasta. Voit tutustua museoon myös virtuaalisesti, sillä he tarjoavat verkkosivuillaan virtuaalikierroksen, joka antaa sinulle mahdollisuuden kokea museo ilman paikan päällä käyntiä. Virtuaalikierros sisältää kuvia museon eri osista ja vahanukeista sekä tietoa näyttelyiden taustasta ja historiasta. Se on hieno tapa saada esimakua siitä, mitä kaikkea Mother’s Wax Museum tarjoaa.

Tapahtumat ja Aktiviteetit

Mother’s Wax Museum järjestää säännöllisesti erilaisia tapahtumia ja aktiviteetteja kävijöilleen. Museossa voi osallistua esimerkiksi opastetuille kierroksille, joilla saat lisätietoa näyttelyiden takana olevista tarinoista ja henkilöistä. Lisäksi museossa järjestetään erilaisia teemapäiviä, konsertteja ja näytöksiä, joissa esitellään esimerkiksi paikallista musiikkia ja tanssia. Museon tiloissa on myös mahdollisuus osallistua vahanukkien valmistus- ja koristelutyöpajoihin, joissa voit oppia lisää tästä kiehtovasta taidemuodosta. Mother’s Wax Museumin tapahtumat ja aktiviteetit tarjoavat unohtumattomia elämyksiä kaikenikäisille kävijöille.

Opastus ja Koulutus

Mother’s Wax Museum tarjoaa erilaisia opastus- ja koulutusohjelmia, joiden avulla kävijät voivat oppia lisää vahanukkien ja museoiden maailmasta. Opastetut kierrokset antavat syvällisempää tietoa museon näyttelyiden taustoista ja tarinoista. Opastusohjelmiin kuuluu myös interaktiivisia aktiviteetteja, joissa kävijät voivat oppia esimerkiksi vahanukkien valmistusta ja hoitoa. Museossa järjestetään myös erityisiä koulutusohjelmia, joita tarjotaan esimerkiksi koululaisille ja opiskelijoille. Näissä ohjelmissa kävijät oppivat museoista ja niiden merkityksestä kulttuurin säilyttämisessä ja välittämisessä. Mother’s Wax Museumin opastus- ja koulutusohjelmat tarjoavat ainutlaatuisen oppimiskokemuksen kaikille museon kävijöille.


Mother’s Wax Museum – Kalkutta, Intia

Museokauppa

Mother’s Wax Museum on yksi Kalkutan suosituimmista nähtävyyksistä, joka esittelee vahakuvia tunnetuista henkilöistä. Museon yhteydessä toimii myös museokauppa, josta kävijät voivat ostaa muistoja mukaansa. Kaupasta löytyy erilaisia vahakuvia ja muita matkamuistoja, kuten magneetteja, avaimenperiä ja julisteita. Museokauppa on täydellinen paikka löytää ainutlaatuisia lahjoja ja muistoja vierailustasi Mother’s Wax Museumissa.

Kävijän Opas

Kun saavut Mother’s Wax Museumiin, sinut toivotetaan tervetulleeksi ystävällisen henkilökunnan toimesta. Museossa on opas, joka voi kertoa lisätietoja jokaisesta vahakuvasta ja auttaa matkailijoita löytämään mielenkiintoisimmat näyttelyesineet. Opas puhuu useita kieliä, joten voit nauttia kierroksesta äidinkielelläsi. Voit myös pyytää opasta ottamaan valokuvan sinusta ja suosikki vahakuvastasi. Kävijän oppaan palvelu on ilmainen ja auttaa tekemään vierailustasi Mother’s Wax Museumissa unohtumattoman kokemuksen.

Aukioloajat ja Liput

Mother’s Wax Museum on avoinna päivittäin klo 10.00–18.00. Museoon pääsee ostamalla lipun, jonka hinta on aikuisilta 250 INR ja lapsilta 150 INR. Alle 3-vuotiaat lapset pääsevät sisään ilmaiseksi. Liput voi ostaa museon lipunmyyntipisteestä tai ennakkoon verkosta. Suosittelemme varaamaan liput etukäteen erityisesti kiireisinä aikoina, kuten viikonloppuina ja loma-aikoina, jotta vältät jonottamisen saapumispäivänä.

Sijainti

Mother’s Wax Museum sijaitsee Kalkutan keskustassa, Camac Streetin varrella. Museo on helposti saavutettavissa sekä julkisilla kulkuneuvoilla että omalla autolla. Lähin metroasema on Maidan, jolta on noin 10 minuutin kävelymatka museoon. Lisäksi monet bussilinjat kulkevat lähellä museota. Jos saavut omalla autolla, museon vieressä on pysäköintialue, johon voit jättää auton vierailun ajaksi. Museon sijainti on erinomainen, sillä se on lähellä useita muita suosittuja nähtävyyksiä, ravintoloita ja ostoskeskuksia.Kommentit

Mother’s Wax Museum — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>